продажба и монтаж на климатици, хладилна техника и вентилации

поръчай или попитай на
0898/ 57 72 06

Daikin FTX71GV Comfort

Производител: Daikin
Модел: FTX71GV Comfort
BTU: 24000
Тип: инвертор
Квадратура : от 50 до 70 кв.м
EER: 3.02
COP: 3.22
Енергиен клас: B/C
Монтаж: включен в цената
Гаранция: 36 мес.

Цена: 2899,00 лв 2779,00 лв

Посочените цени в сайта са с ДДС.

Посочените квадратури са при стандартна височина на помещението 2,6 м.

 • Обща информация
 • Техническа спецификация

*Тази климатична система може да бъде закупена на изплащане по програма за европейски субсидии за енергийна ефективност - REECL
За повече информация спрямо REECL :Европейски субсидии за енергийна ефективност - REECL

 

НАЛИЧНИ ЕКСТРИ:

 • Autoswing

Автоматична люлка на жалюзите, регулираща бъздушния поток според режима на работа.

 • Фотокаталитичен филтър

Фотокаталитичен филтър за пречистване на въздуха на приципа на електростатично абсорбиране.

 • Самодиагностика

Функция за бързо откриване на грешки в системата.

 • Автоматичен рестарт

Автоматичен рестарт след спиране на електрическото захранване се възтановяват зададените настройки .

 • Автоматична смяна на режима

Автоматичен избор на решим, който позволява автоматично преминаване в режим на отопление или охлаждане, в зависимост от стайната температура.

 • Икономичност

Енергоспестяваща технология, коятао намаля консумацията на енергия..

 • Топъл старт

Недопуска навлизането на студен въздух в помещението.

 • Безшумна работа на вътрешното тяло

При този модел има двойно намаляване на шума на вътрешното тяло.

 • Сензор за движение Intelligent Eye 

Сензорът за движение следи за наличието на хора в помещението и ако то е празно активира икономичен режим, подновява отново работа в нормален режим при установяване на движение.

 


ОПИСАНИЕ:

Инверторна климатична система Daikin - Климатикът Daikin FTX71JV е един от най-ефективните и икономични инверторни климатици на най-големия производител в световен мащаб – японската компания Daikin. Климатик Daikin FTX71JV ще ви помогне да създадете една значително подобрена въздушна среда, в която живеете, работите или просто си почивате.

Техническите параметри на климатик Daikin FTX71JV са изключително добри, като той постига среден разход на електрическа енергия в режим отопление 2.55 kW. Постоянното регулиране на скоростта на въртене на компресора позволява ефективен контрол на отдадената мощност при отопление и охлаждане. Автоматичното превключване между режимите на отопление и охлаждане, което позволява оптимална реакция съобразно различните температурни условия на околната среда, допринася за максимален комфорт и уют във всяко помещение.

Инверторният климатик Daikin FTX71JV разполага с филтър за фотокаталитично пречистване, благодарение на който въздуха в помещението наподобява атмосферата в заобикалящия свят, затова тази серия на Daikin носи наименованието Comfort. Пет степенната скорост на вентилатора на климатика осигурява изключително бързо достигане на желаната температура и улесненото й поддържане в големи периоди от време. Поредното достойнство на този модел е перфектната му работа при ниски температури – около -15 градуса, а антикорозионните ламели на топлообменника на външното тяло гарантират устойчивост дори и при сурови зимни условия. Изключително безшумната работа и на двете тела и допълнителната функция за ограничаване на шума на вътрешното тяло правят Daikin FTX71JV един от най-подходящите климатици за спални, детски стаи, лекарски кабинети и др. Климатик Daikin FTX71JV разполага с програма за намаляване влажността на въздуха и функция за автоматичен рестарт при аварийно спиране на електричеството.

 

Интересувате се от инверторни климатици? Вижте още тук.

А защо не пробвате хиперинвертони климатици.


РЕКЛАМА НА DAIKIN: