продажба и монтаж на климатици, хладилна техника и вентилации

поръчай или попитай на
0898/ 57 72 06

Daikin FTXG25J Silver Emura

Производител: Daikin
Модел: FTXG25J Silver Emura
BTU: 10000
Тип: инвертор
EER: 4.46
COP: 4.36
Енергиен клас: A/A
Гаранция: 36 мес.

Цена: 2349,00 лв 2049,00 лв

Посочените цени в сайта са с ДДС.

Посочените квадратури са при стандартна височина на помещението 2,6 м.

 • Обща информация
 • Техническа спецификация

*Тази климатична система може да бъде закупена на изплащане по програма за европейски субсидии за енергийна ефективност - REECL
За повече информация спрямо REECL :Европейски субсидии за енергийна ефективност - REECL

 

НАЛИЧНИ ЕКСТРИ:

 • Автоматичен рестарт

Автоматичен рестарт след спиране на електрическото захранване се възтановяват зададените настройки .

 • Автоматична смяна на режима

Автоматичен избор на решим, който позволява автоматично преминаване в режим на отопление или охлаждане, в зависимост от стайната температура.

 • Антикорозионна защита

Антикорозионна защита на външното тяло го предпазва от проблеми свързани с климата.

 • Autoswing 

Автоматична люлка на жалюзите, регулираща бъздушния поток според режима на работа.

 • Икономичност

Енергоспестяваща технология, коятао намаля консумацията на енергия.

 • Мощен режим

Този режим помага за по бързо достигане на желаната температура в помещението.

 • Нощен режим

Осигурява ниски нива на шум и икономичност.

 • Топъл старт

Недопуска навлизането на студен въздух в помещението.

 • 24 часов програмируем таймер

24 часов програмируем таймер за включване и изключване на климатика .

 • Самодиагностика

Функция за бързо откриване на грешки в системата.

 • Сензор за движение Intelligent Eye 

Сензорът за движение следи за наличието на хора в помещението и ако то е празно активира икономичен режим, подновява отново работа в нормален режим при установяване на движение.

 • Безшумна работа на външното тяло

Намалението на шума е с 3db и консумацията на енергия с до 7%.

 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА DAIKIN EMURA:

 

ОПИСАНИЕ:

Климатик Daikin FTXG25J Silver Emura е високоефективен климатик, разработен съгласно последните тенденции и иновации от света на качествените климатици. Климатикът Daikin FTXG25J Silver Emura е много добър представител в гамата на световния лидер в производството на климатици Daikin, като е носител на престижни награди от световни изложения. Климатик Daikin FTXG25J Silver Emura отдава мощност 3,0 kW и 3,6 kW, съответно в режим на охлаждане и режим на отопление, а е подходящ за използване в помещения с площ до 20м2. Японската компания Daikin е заложила на нетрадиционен дизайн и иновативно технологично съвършенство при разработката на инверторния климатик . Вътрешното тяло на този климатик Daikin FTXG25J Silver Emura се характеризира с прекрасна  матирано-сребриста версия, ще останете изненадани от стила и красотата му. Климатикът Daikin FTXG25J Silver Emura без проблем ще се впише във всеки офис или битов интериор, оставяйки трайно впечатление за изисканост и елегантна визия.  Daikin FTXG25J Silver Emura е разработен и  съобразен със спецификата на европейския климат и позволява на климатика Daikin FTXG35J White Emura да работи ефективно при температура от -15 градуса. Климатици от серията на Daikin - Daikin FTXG25J Silver Emura се отличават и с улеснена процедура по почистването и поддръжката на тези климатици. Външното тяло на този климатик Daikin е защитено чрез използването на изключително издръжливо всякакви температури и климатични влияния антикорозионно покритие, което значително удължава експлоатационния живот на DaikinFTXG25J Silver Emura. Инверторната технология позволява по-оптимален контрол върху температурата в помещението чрез непрекъснатото й следене и поддържане – така се избягват старт/стоп циклите и се постига по-високата ефективност на този климатик Daikin. Климатик Daikin FTXG25J Silver Emura работи толкова тихо, че едва ли ще забележите неговата работа. Нивото на шум от външното тяло е 47 db, а това на вътрешното е доста по-ниско – едва 22 db, като благодарение на тази спецификация на този климатик, ще гарантирате спокойствието на вас и вашите съседи. Климатикът Daikin FTXG25J Silver  mura разполага и с функция комфортен режим, която ще се погрижи да се насладите на непостижим иначе комфорт и уют във вашия дом, вила, офис, хотел или друг тип административна сграда. Друга полезна функция на този климатик Daikin е режимът висока мощност, която позволява работа на високи обороти за кратки интервали, след което настройките автоматично се връщат към първоначалните си стойности. Климатик е подходящ за използване в помещения с максимална площ до 20м2, като отдаваната му мощност е 3,0 kW и 3,6 kW, съответно в режим на охлаждане и в режим на отопление.

 

Интересувате се от инверторни климатици? Вижте още тук.

А защо не пробвате хиперинвертони климатици.


РЕКЛАМА НА DAIKIN: