продажба и монтаж на климатици, хладилна техника и вентилации

поръчай или попитай на
0898/ 57 72 06

General ASHG - 09LLC

Производител: General
Модел: ASHG - 09LLC
BTU: 9000
Тип: инвертор
Квадратура : от 15 до 20 кв.м
EER: 3.36
COP: 3.70
Енергиен клас: A++/A+
Гаранция: 36 мес.

Цена: 959,00 лв

Посочените цени в сайта са с ДДС.

Посочените квадратури са при стандартна височина на помещението 2,6 м.

 • Обща информация
 • Техническа спецификация

 

НАЛИЧНИ ФУНКЦИИ ЗА КОМФОРТ:


 • i-Pam
i-Pam инверторна система

 Специално разработена от Fujitsu-General технология за оптимизиран контрол на ALL DC инверторната система.

 

 • Вертикално движещи се клапи
Вертикално движещи се клапи Вградените автоматично местещи се жалузи равномерно движат въздушния поток нагоре и надолу.

 

 • Автоматично регулируем въздушен поток
Автоматично регулируем въздушен поток

Разработеният от Fujitsu-General микропроцесор автоматично регулира силата на въздушния поток в зависимост от температурните промени в помещението с цел да се постигне максимална ефективност.

 

 • Автоматичен рестарт
Автоматичен Рестарт При евентуални прекъсвания в електрозахранващата мрежа и след нейното възстановяване климатичната система автоматично възстановява режима на работа в последно използвания работен режим.

 

 • Автоматична смяна на режима
Автоматична смяна на режима Автоматична смяна на режима охлаждане/отопление в зависимост от температурните промени в помещението.

 

 • Икономичен режим
Икономичен режим Режим с минимален разход на електроенергия.

 

 • Ниско ниво на шум
Ниско ниво но шум Ниски нива на шум в помещението при работа на климатизатора.

 

 • Мощен режим
Мощен режим Режим с повишена мощност за по-бързо достигане на желаната температура.

 

 

 

НАЛИЧНИ ФУНКЦИИ ЗА УДОБСТВО:


 

 • Таймер сън
Таймер сън Автоматично регулиране на температурата за да се постигне пълен комфорт и условия за сън.

 

 • Таймер програма
Таймер програма Опцията позволява да се направи избор от следните четири възможности за определен час: "Включване", "Изключване", "Включване-Изключване", Изключване-Включване".

 

 

 

НАЛИЧНИ ФУНКЦИИ ЗА ЧИСТОТА:


 

 • Миещ се панел
Миещ се панел Лесен за почисване лицев панел позволявщ директно измиване.

 

 


ОПИСИСАНИЕ:i-Pam технологияПредставен за първи път на световния пазар през 2012, General ASHG 09LLC е инверторен климатик предназначен за помощения с големина от 15 до 20 кв.м. С вложеното внимание и качаство във всеки детайл, климатикът General ASHG 09LLC е перфектният избор за вашия дом, офис или хотел.

 

С високотехнолигичния ALL DC инверторен компресор, климатикът може да оперира във всякакви времеви условия без да губи ефиктивността си. Това е допълнително подсигурено от разработената от Fujitsu-General i-Pam инверторна техология, която ограничава загубата, като регулира кривата на тока за постигане на по-добра синусоидна крива (показано на графиките в дясно). Това спомага и за достигането на високия коефициент на преобразуване.

 

Климатизаторите от серията LLC са проектирани с високоефективен компактен дизайн с топлообменници с висока плътност.

General LLC вътрешен топлообменник

Моделът разполага с основни екстри като автоматичен рестарт, автоматична смяна на режима, вертикално движещи се клапи, икономичен режим, таймер сън, ниско ниво на шум и мощен режим. Благодарение на екстрата автоматичен рестарт при евентуално прекъсване на електроподаването при режим на работа на климатичната система, тя ще възобнови работата си при вече зададените параметри в момента в който се възстанови електроподаването. При функцията автоматична смяна на режима, климатизаторът ще поддържа зададената температура независимо от външните условия, като има за цел да достави нужният комфорт в съответното помещение. Вертикално движещите се клапи на модела General ASHG 09LLC осигурават по равномерно разпределение на въдушния поток в помещението, като същевременно по-лесно и по-бързо се достигат желаните резултати. Климатичната система също така разполага и с икономичен режим, при който има минимален разход на електроенергия. Също така, екстрата таймер сън програмира машината да премине в режим на автоматично регулиране на температурата и въздухоразпределящата турбина минава в тих режим. Това има за цел да предотстави нужни условия за спокоен и релаксиращ сън. При работа на климатизатора нивата на шум са минимални благодарение на новите технологии които са инкорпорирани във всяка една машина от марката General. За да спестим електроенергия, повечето от нас, когато отимаме на работа или дори на почивка, когато няма никой в помещението където е монтиран климатикът, ние го изключваме. За да успеем бързо да постигнем желаната от нас температура, климатикът General ASHG 09LLC предлага екстрата мощен ражим. При нея машината започава да работи с повишена мощност за да достигне желания от вас комфорт. Важно е и да обърнем внимание и на атрактивната цена на която се предлага тази машина, взимайки в напредвид енергийния клас A/A и високият COP от 3.70.

LLC функции

 

Интересувате се от инверторни климатици? Вижте още тук.

А защо не пробвате хиперинвертони климатици.

 

 

 РАЗМЕРИ НА GENERAL ASHG09LLC:


LLC размери


РЕКЛАМА НА GENERAL: