продажба и монтаж на климатици, хладилна техника и вентилации

поръчай или попитай на
0898/ 57 72 06

General ASHG - 12LLC

Производител: General
Модел: ASHG - 12LLC
BTU: 12000
Тип: инвертор
Квадратура : от 20 до 30 кв.м
EER: 3.35
COP: 3.70
Енергиен клас: A++/A+
Гаранция: 36 мес.

Цена: 1029,00 лв

Посочените цени в сайта са с ДДС.

Посочените квадратури са при стандартна височина на помещението 2,6 м.

  • Обща информация
  • Техническа спецификация

*Тази климатична система може да бъде закупена на изплащане по програма за европейски субсидии за енергийна ефективност - REECL
За повече информация спрямо REECL :Европейски субсидии за енергийна ефективност - REECL

 

НАЛИЧНИ ЕКСТРИ:


 

  • Автоматичен рестарт
Автоматичен Рестарт При евентуални прекъсвания в електрозахранващата мрежа и след нейното възстановяване климатичната система автоматично възстановява режима на работа в последно използвания работен режим.

 

  • Автоматична смяна на режима
Автоматична смяна на режима Автоматична смяна на режима охлаждане/отопление в зависимост от температурните промени в помещението.

 

  • Вертикално движещи се клапи
Вертикално движещи се клапи Вградените автоматично местещи се жалузи равномерно движат въздушния поток нагоре и надолу.

 

  • Икономичен режим
Икономичен режим Режим с минимален разход на електроенергия.

 

  • Таймер сън
Таймер сън Автоматично регулиране на температурата за да се постигне пълен комфорт и условия за сън.

 

  • Ниско ниво на шум
Ниско ниво но шум Ниски нива на шум в помещението при работа на климатизатора.

 

  • Мощен режим
Мощен режим Режим с повишена мощност за по-бързо достигане на желаната температура.

 

 

ОПИСАНИЕ:


Представен за първи път на световния пазар през 2012, General ASHG 12LLC е инверторен климатик предназначен за помощения с големина от 20 до 30 кв.м. С качаство във всеки детайл, климатикът General ASHG 12LLC е перфектният избор за вашия дом, офис или хотел. С високотехнолигичния DC инверторен компресор, климатикът може да оперира във всякакви времеви условия без да губи ефиктивността си. Моделът разполага с основни екстри като автоматичен рестарт, автоматична смяна на режима, вертикално движещи се клапи, икономичен режим, таймер сън, ниско ниво на шум и мощен режим. Благодарение на екстрата автоматичен рестарт при евентуално прекъсване на електроподаването при режим на работа на климатичната система, тя ще възобнови работата си при вече зададените параметри в момента в който се възстанови електроподаването. При функцията автоматична смяна на режима, климатизаторът ще поддържа зададената температура независимо от външните условия, като има за цел да достави нужният комфорт в съответното помещение. Вертикално движещите се клапи на модела General ASHG 12LLC осигурават по равномерно разпределение на въдушния поток в помещението, като същевременно по-лесно и по-бързо се достигат желаните резултати. Климатичната система също така разполага и с икономичен режим, при който има минимален разход на електроенергия. Също така, екстрата таймер сън програмира машината да премине в режим на автоматично регулиране на температурата и въздухоразпределящата турбина минава в тих режим. Това има за цел да предотстави нужни условия за спокоен и релаксиращ сън. При работа на климатизатора нивата на шум са минимални благодарение на новите технологии които са инкорпорирани във всяка една машина от марката General. За да спестим електроенергия, повечето от нас, когато отимаме на работа или дори на почивка, когато няма никой в помещението където е монтиран климатикът, ние го изключваме. За да успеем бързо да постигнем желаната от нас температура, климатикът General ASHG 12LLC предлага екстрата мощен ражим. При нея машината започава да работи с повишена мощност за да достигне желания от вас комфорт. Важно е и да обърнем внимание и на атрактивната цена на която се предлага тази машина, взимайки в напредвид енергийния клас A/A и високият COP от 3.70.

 

Интересувате се от инверторни климатици? Вижте още тук.

А защо не пробвате хиперинвертони климатици.

 

РЕКЛАМА НА GENERAL: